Izvor: Luftika.rs, 21.Maj.2024, 15:58

3 znaka Zodijaka doživeće totalni preporod tokom vladavine Blizanaca od 21. maja

Od 21. maja Sunce će biti u znaku Blizanaca i tu će ostati sve do 21. juna kada prelazi u znak Raka. Prema predviđanjima astrologa, vladavina Blizanaca donosi nam energetski vrlo moćan period.
U nastupajućim danima možda ćete osetiti da ste znatiželjniji nego inače i da ste otvorenijeg uma.
Bićemo pod uticajem ne samo Sunca već i velikog vladara ovog horoskopskog znaka – Merkura, koji će poboljšati komunikaciju svakog horoskopskog znaka. Osećate da vam je situacija u glavi jasnija, ali budite oprezni i fokusirani.
Ipak, za tri znaka vladavina Blizanaca će biti posebno povoljna, a evo ko su oni i šta će im sve doneti naredni period:
Blizanci Za njih je očekivano da im “cvetaju ruže” u ovom periodu,...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Pun Mesec u Strelcu zasijaće 23. maja i za 2 znaka osvetleti put ka sreći u uspehu

Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2024, 11:59

Pun Mesec u znaku slobodnog i vatrenog Strelca zasijaće 23. maja. U skladu sa prirodom znaku u kojem će se naći, donosi puno avantura i podstiče sve da prošire vidike i traže sunce posle kiše.. Period pre nama biće vrlo povoljan bez obzira na mesec u kojem ste rođeni, ali će za dva znaka ovo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.