Serija A - Džeko popeo Romu na četvrto mesto! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Džeko popeo Romu na četvrto mesto! (video)

Fudbaleri Rome ostvarili su trijumf u 32. kolu italijanskog šampionata.

Treći vezani meč bez poraza, drugi vezani trijumf Rome, izgleda da je Ranijeri popravio situaciju u klubu.

Danas su slavili sa 1:0 (0:0) protiv Udinezea, što je bilo dovoljno da makar na kratko skoče na četvrto mesto na tabeli.

Igrao se treći minut kada su gosti imali dobru priliku, tukao je mladi Mandragora, ali je Mirante bio na visini zadatka.

Prvu ozbiljniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priliku za "Vučicu" imao je Kristante, ali je vezista iz solidne pozicije tukao desno od gola rivala.

U 43. minutu se Šik dobro snalazi u kaznenom prostoru Udinezea, našao je prostora da se namesti na udarac, ali je šutirao pored leve stative.

U nastavku je najpre Okaka stavio Mirantea na muke, da bi u 58. minutu De Majo pogodio stativu!

Imao je ponovo šansu Kristante, ali je bio neprecizan, El Šaravi je tražio penal u 63. minutu, nije ga dobio, da bi u 65. minutu sjajnom intervencijom Muso sačuvao mrežu "Zebri", nakon pokušaja Džeka.

Ipak, u 68. minutu nije bilo spasa za goste, El Šaravi majstorski pronalazi Džeka, Bosanac izbija sam pred golmana gostiju i rutinski postiže gol za 1:0.

Bio je to tek osmi gol napadača iz BiH ove sezone, a ispostaviće se i jedini na utakmici, Roma je upisala vredan trijumf.

Sada su četvrti na tabeli sa 54 boda, dva više od petoplasiranog Milana i šestoplasirane Atalante, ali uz utakmicu više od oba pomenuta tima, kao i tri manje od Intera, koji takođe ima utakmicu manje od "Vučice".

Udineze na 16. mestu sa 32 boda, četiri više od Empolija, koji je prvi ispod crte i dva više od Mihajlovićeve Bolonje.

Kolarov je odrađivao suspenziju, Petar Mićin je sa druge strane čitav meč proveo na klupi za rezerve.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.