Serena kao stena! Vimbldon ponovo pokoren, rekord Štefi Graf ide u istoriju!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena kao stena! Vimbldon ponovo pokoren, rekord Štefi Graf ide u istoriju!

Anđelika Kerber nije imala snage da se nosi sa fantastičnom Amerikankom - 7:5, 6:3

Teniska kraljica Serena Vilijams nastavlja teror! Amerikanka je odbranila šampionsku titulu na Vimbldonu i izjednačila se sa Štefi Graf po broju osvojenih Gren slem titula. Ona je u velikom finalu u Londonu bila bolja od još jedne Nemice Anđelik Kerber i domogla se sedmog trofeja u jednom od najprestižnijih turnira na planeti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - 7:5, 6:3.

Nošena besprekornim servisom, Serena je u oba seta lagano lomila rivalku i u ključnim trenucima dolazaila do ključne razluke. U prvom setu brejk je pao u 12. gemu, a u drugom nešto ranije, pri rezultatu 4:3 za Amerikanku, koja potom na koristi meč loptu i dobija meč.

Vilijamsovoj je ovo 22. Gren slem titula, čime je izjednačila rekord slavne Nemice, a svaka naredna će zapravo predstavljati pomeranje istorijske granice.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

WB: Serena kao Štefi

Izvor: N1 televizija, 09.Jul.2016

Od US Opena 2015. Serena Vilijams pokušavala je da se po broju osvojenih Gren Slem titula izjednačila sa Štefi Graf...Tri puta ta prilika joj je iskliznula iz ruku, ali nakon ovogodišnjeg finala Vimbldona konačno možemo da kažemo – Serena Vilijams, najbolja igračica sveta, izjednačila je rekord...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.