Sadik u crno-belom, ko mu je idol, a ko mentor, progovorio i srpski! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sadik u "crno-belom", ko mu je idol, a ko mentor, progovorio i srpski! (video)

Novi napadač fudbalskog kluba Partizan je dao svoj prvi intervju u novim bojama.

FK Parizan je predstavio svoje novo pojačanje, u pitanju je napadač iz Nigerije Umar Sadik, koji je u klub stigao na jednogodišnju pozajmicu iz italijanske Rome.

Sadik ima 22 godine i veliki broj klubova iza sebe, igrao je u prva dva ranga u Italiji, kao i u Škotskoj i Holandiji.

Karijeru je počeo u Speciji, preselio se potom u Romu, koja ga je slala na pozajmice u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bolonju, Torino, Bredu, Glazgov Rendžerse, Peruđi i sada u Partizan.

Nastupao je i za selekciju Nigerije na Olimpijskim igrama u Riju, postigao je četiri gola na šest nastupa u Brazilu.

Sada je po prvi put i govorio za klupski sajt, pričao je o svojim počecima, istakao je da mu je idom Ronaldinjo, ali da mu je mentor bivši napadač Arsenala, Mančester sitija, Totenhema i Reala Emanuel Adebajor.

Za kraj je progovorio i na srpskom, a čitav intervju pogledajte u prilogu.


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Došao sam u Partizan da osvojim titulu

Izvor: 011vodič.com, 04.Jul.2019

Foto: FK Partizan / youtube Pojačanje fudbalskog kluba Partizan, napadač Umar Sadik pričao je o svojim najvažnijim trenucima u karijeri, svom detinjstvu u Nigeriji, dolasku u Italiju, igranju u Romi, o dolasku u Partizan. “Moje prvo putovanje u Evropu bilo je u Rijeku, išli smo na turnir na kome...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.