ŠTA ĆE REĆI BOBI: Detroit doveo pojačanje na centarskoj poziciju, ljubimac Delija dobio konkurenciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE REĆI BOBI: Detroit doveo pojačanje na centarskoj poziciju, ljubimac Delija dobio konkurenciju!

Bivši košarkaš Zvezde na pripremama sa reprezentacijom Srbije.

Košarkaši Detroita na kraju sezone ostali su bez Arona Bejnsa. Prva zvezda ovog NBA tima karijeru je nastavio u Boston Seltiksima, pa je uprava kluba bila prinuđena da traži novo rešenje.

Trener Sten van Gandi na raspolaganju je, uz fenomenalnog Andru Dramonda, imao samo srpskog reprezentativca Bobana Marjanovića. Ljubimac navijača Crvene zvezde dobijao je tokom takmičenja malu minutažu, da bi u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finišu regularnog dela uverio čelnike Pistonsa da na njega mogu ozbiljno da računaju.

Profil de Landry Nnoko sur French Basketball Scouting: https://t.co/dIaqNVDnj3 pic.twitter.com/6CFjBcQOhA

— FBS (@FBasketScouting) July 18, 2017

Treba očekivati da Bobi u novoj sezoni bude češće na parketu, uprkos činjenici da je u Detroit nedavno stigao Lendri Nnoko. Kamerunski centar potpisao je ugovor sa NBA franšizom, visok je 208 cm, a proteklu sezonu proveo je u italijanskom Pezaru.

Budući da se radi o minimalnom iznosu, prilikom parafiranja na vernost Klipovima, tamnoputa petica boriće se sa Derikom Vilisom za poslednje mesto u rosteru kod trenera Stena van Gandija. Nnoko je tokom Letnje lige igrao za Pistonse, ali je na terenu prosečno boravio samo 11 minuta. Gledajući taj podatak, Marjanović ne bi morao da brine za mesto u sastavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.