Rasterećeni Partizan na Vajt Hart Lejnu

Izvor: RTS, 27.Nov.2014, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasterećeni Partizan na "Vajt Hart Lejnu"

Fudbaleri beogradskog Partizana u Londonu igraju meč petog kola Lige Evrope. Meč počinje u 21.05 (RTS 1), a crno-beli nemaju nikakve šanse da prođu u drugu fazu pa u meč ulaze rasterećeno.

21.01 - Nekoliko minuta ostalo je do početka susreta u Londonu, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a.

U prvom susretu ove dve ekipe koji je na startu takmičenja odigran u Humskoj, ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Marka Nikolića uspela da osvoji bod – bilo je 0:0.

Crno-beli se nadaju da bi na Ostrvu mogli još jednom da iznenade londonskog premijerligaša.

"Protivnik ima kvalitetan tim, ali su posle meča u Beogradu ušli u probleme i sada polako podižu formu. Oni su najverovatnije obezbedili plasman u drugu rundu i očekujem da će igrati slično kao u Humskoj. Ko god bude igrao, biće to veoma jak sastav. Biće ovo još jedna prilika za uživanje i mislim da neće nedostajati tenzije", rekao je Nikolić.

Partizan je poslednji u grupi sa samo jednim bodom, osvojenim upravo na utakmici sa engleskim timom, pa nema šansi za plasman u naredni krug.

Direktan prenos meča sa Vajt Hart Lejna možete gledati na Prvom programu RTS-a od 21.05, a tok pratiti na stranicama našeg Internet portala.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.