Da se ne obrukamo, a i da uzmemo neki evro

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da se ne obrukamo, a i da uzmemo neki evro"

Jedan od potpredsednika FK Partizan Ratomir Babić uoči meča Lige Evrope protiv Totenhema ovim rečima je izneo očekivanja pred utakmicu u Londonu. Crno-bele posetio bivši trener - Slaviša Jokanović.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan u četvrtak uveče igra meč koji bi trebalo da mu bude, pre svega uživanje, ali i obaveza da se pokaže u najboljem svetlu.

Svi igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizana ističu da je igranje na engleskom tlu poseban motiv i da će stoga pokazati šta znaju na jednom od čuvenijih stadiona u Londonu - Vajt hart lejnu, domu fudbalera Totenhema.



Pred meč sa Totenhemom izjavu je dao i jedan od potpredsednika Partizana Ratomir Babić, koji je jedini iz uprave koji je pošao sa ekipom.

"Očekujem da ovi dečaci imaju inspiraciju da pokažu šta znaju, da se ne obrukamo... Mi moramo da igramo ne samo zbog toga što hoćemo da ostavimo utisak, nego i da eventualno uzmemo nekih sto ili dvesta hiljada evra", kroz osmeh je rekao Babić, aludirajući na nagradu koju UEFA daje za svaki osvojen bod ili pobedu u Ligi Evrope.

Jokanović poželeo sreću Partizanu

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović




Bivši trener Partizana, a sada šef stručnog štaba Votforda Slaviša Jokanović posetio ekipu Partizana u Londonu, pred meč u Ligi Evrope protiv Totenhema.

"Naravno da pratim šta se dešava u našem fudbalu i oko reprezentacije, 21. vek je, informacije su dopstupne. Partizan je u šampionatu dominantan, u evropskim takmičenjamima nema mogućnost da bude, jer nije preterano snažan ili da ima tu ambiciju da razmišlja o proleću u Evropi. To je naša realna situacija. svi se nadamo da će se te stvari promeniti", rekao je Jokanović za SOS Kanal.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.