Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA EVROPE: Partizan u Londonu sanja čudo

Fudbaleri Partizana igraju večeras meč petog kola Lige Evrope sa londonskim Totenhemom. Meč na Vajt Hart Lejnu počinje u 21:05 sati.
U prvom susretu ove dve ekipe koji je jesenas odigran u Humskoj, ekipa Marka Nikolića uspela je da neutrališe sve oštrice Totenhema. Ta utakmica završena je bez pobednika, a crno-beli se nadaju da bi u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << „kolevci fudbala“ mogli da odu i korak dalje.
Ipak, u nastavku takmičenja u Ligi Evrope svetlost iz prve utakmice Partizana se ugasila, pa su crno-beli izređali poraze kao na traci. Snovi o eventualnom prolasku u narednu fazu su se raspršili kao najfinija prašina, ali to ne sprečava beogradski tim da se na ostrvu prikaže u najboljem svetlu.
Barem se tome nada trener kluba Marko Nikolić.
– Protivnik ima kvalitetan tim, ali su posle meča u Beograda ušli u probleme i sada polako podižu formu. Oni su najverovatnije obezbedili plasman u drugu rundu i očekujem da će igrati slično kao u Humskoj. Ko god da bude igrao, biće to veoma jak sastav. Biće ovo još jedna prilika za uživanje i mislim da neće nedostajati tenzije – poručio je Marko Nikolić.
 
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasterećeni Partizan na "Vajt Hart Lejnu"

Izvor: RTS, 27.Nov.2014

Fudbaleri beogradskog Partizana u Londonu igraju meč petog kola Lige Evrope. Meč počinje u 21.05 (RTS 1), a crno-beli nemaju nikakve šanse da prođu u drugu fazu pa u meč ulaze rasterećeno...21.01 - Nekoliko minuta ostalo je do početka susreta u Londonu, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a...U...

Nastavak na RTS...

NINKOVIĆ: Ne treba nam veći motiv od protivnika iz Engleske

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2014

Fudbaleri Partizana večeras od 21:05 na Vajt Hart Lejnu igraju svoj peti meč u ovogodišnjoj grupnoj fazi Lige Evrope.. U prethodnih pet odigranih kola, ekipa Parnog valjka sakupila je svega jedan jedini bod. A taj bod stigao je u meču prvog kola, baš sa Totenhemom u Beogradu.. Talentovani vezista...

Nastavak na HotSport.rs...

Eriksen pred meč s Partizanom: Oni su prvi u svojoj ligi, tako da sigurno imaju dosta samopouzdanja

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2014

„Moramo da pobedimo“, naglasio je Danac, a slično mišljenje ima i trener Maurisio Poketino..Partizan je već ispao iz Lige Evrope, ali Totenhemu su potrebni bodovi kako bi se kvalifikovali u sledeću fazu takmičenja, a igrač londonskog tima Kristijan Eriksen tvrdi da njegova ekipa ima imperativ...

Nastavak na MozzartSport.com...

Partizan u Engleskoj - Pamti se samo "Sent Džejms Park"! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2014

Fudbalere Partizana večeras očekuje duel sa Totenhemom što će biti deveti put da crno-beli gostuju jednom engleskom klubu. Uoči duela sa "Pevcima", evo statistike i video sećanja na Partizanova gostovanja u "kolevci fudbala".

Nastavak na Sportske.net...

UŽIVO: Totenhem - Partizan

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014

Crno-beli igraju u Londonu protiv Totenhema meč 5. kola grupe C Lige Evrope...Foto: MN Press..Partizan u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope gostuje na Vajt Hart Lejnu Totenhemu, vodećem timu grupe C sa osam osvojenih bodova...Trener Partizana put Londona nije poveo Nikolu Drinčića, koji ima problem...

Nastavak na Mondo...

LE: Totenhem - Partizan (UŽIVO)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2014

Na samom početku drugog poluvremena utakmice na "Vajt Hart Lejnu" Totenhem stiže do prednosti preko Stambulija.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.