Raduljica potpisao desetodnevni ugovor sa Minesotom

Izvor: Press, 09.Jan.2015, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica potpisao desetodnevni ugovor sa Minesotom

Srpski košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica potpisao je kratkoročni ugovor sa Minesotom Timbervulsima, saopštio je danas klub.
Raduljica je prošlog meseca napustio kineski Šandong, a sa novim klubom dogovorio je desetodnevnu saradnju.

On će se u Minesoti pridružiti bivšem saigraču iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Partizana Nikoli Pekoviću sa kojim je igrao 2011. godine za vreme "lokauta" u NBA ligi. 
Tokom karijere nastupao je za FMP, Borac, Efes, Albu, Azovmaš i Milvoki. Raduljica je bio jedan od ključnih igrača u reprezentaciji Srbije na prošlom Svetskom prvenstvu u Španiji, gde je selekcija Aleksandra Ðorđevića osvojila srebrnu medalju.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neka se NBA spremi za čuvenu bradu: Raduljica potpisao za Minesotu!

Izvor: Blic, 09.Jan.2015

Miroslav Raduljica, centar košarkaške reprezentacije Srbije, potpisao je ugovor sa Minesotom koja mu je ponudila desetodnevnu šansu da ponovo pokaže šta zna u NBA ligi...Raduljica je u sezoni 2013/2014 već igrao u najjačoj ligi sveta, i to za Milvoki, za koji je prosečno dobijao nešto manje...

Nastavak na Blic...

Raduljica potpisao desetodnevni ugovor sa Minesotom

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jan.2015

Srpski košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica potpisao je kratkoročni ugovor sa Minesotom Timbervulsima, saopštio je danas klub...Raduljica je prošlog meseca napustio kineski Šandong, a sa novim klubom dogovorio je desetodnevnu saradnju...On će se u Minesoti pridružiti bivšem saigraču...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.