Привремене измене траса на поласцима кроз Танкосићево од сутра

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2024, 11:37

Привремене измене траса на поласцима кроз Танкосићево од сутра

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 15. 06. 2024. године привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија 42 и 43 (поласци кроз Танкосићево). Фото: Градске инфо Због радова на изградњи водоводне и канализационе мреже у Железничкој улици у Кисачу, аутобуски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << саобраћај одвијаће се на следећи начин:
Смер из Новог Сада На раскрсници Др Јанка Гомбара/Бенешова аутобуси ће скретати лево и настављати Бенешововом улицом до раскрснице Бенешова/Ондреја Марчока, скретаће десно и саобраћати Улицом Ондреја Марчока до раскрснице Ондреја Марчока/Јана Колар, скретаће десно и саобраћати Улицом Јана Колара до раскрснице Јана Колара/Михала Карделиса, скретаће лево у Улицу Михала Карделиса и настављати редовном трасом.
На измењеном делу трасе КОРИСТИЋЕ се привремена аутобуска стајалишта у Бенешовој улици (код вртића) и у Улици Ондреја Марчока, пре раскрснице са Улицом Јана Колара (преко пута продавнице).
Смер из Кисача На раскрсници Михала Карделиса/Јана Колара аутобуси ће скретати десно и настављати Улицом Јана Колара до раскрснице Јана Колара/Ондреја Марчока где ће скретати лево и саобраћати Улицом Ондреја Марчока до раскрснице Ондреја Марчока/Бенешова, скретаће лево и саобраћати Бенешовом улицом до раскрснице Бенешова/Др Јанка Гомбара, скретаће десно у Улицу др Јанка Гомбара и настављати редовном трасом.
На измењеном делу трасе КОРИСТИЋЕ се привремено стајалиште у Улици Ондреја Марчока, одмах након скретања аутобуса из Улице Јана Колара (код продавнице.)
Privremena izmena režima saobraćaj zbog održavanja međunarodne biciklističke trke „GRAN FONDO NOVI SAD 2024″

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Привремене измене траса на поласцима кроз Танкосићево од сутра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.