RUKOMET: Brazilci se ne šale - Panceri položili oružje

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2016, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMET: Brazilci se ne šale - Panceri položili oružje

Sada domaćin ima realne šanse za plasman u četvrtfinale što bi predstavljao istorijski uspeh za brazilski rukomet

Posle brazilskih vaterpolista, veliko iznenađenje napravili su i rukometaši domaćina Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Brazilci su u meču trećeg kola B grupe savladali Nemačku sa 33:30 (17:16).

Karioke su tako Nemcima nanele prvi poraz na turniru, istovremeno upisavši drugi trijumf. .

Fabio Čijufa je sa osam pogodaka bio ubedljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najefikasniji u domaćoj selekciji, dok je pet golova dodao Tijagus dos Santos.

Kod nemačke reprezentacije najbolji su bili Kaj Hafner i Tobijas Rajhman sa po šest golova.

U prvoj utakmici ove grupe reprezentacije Poljske je bez problema izašla na kraj sa Egiptom – 33:25 (16:10). Poljacima je to prvi trijumf, a afrička selekcija upisala je prvi poraz.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUKOMET: Slovenci pevaju, na putu do četvrtfinala pala je Švedska

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2016

Ekipi selektora Veselina Vujovića to je bila treća pobeda na olimpijskom turniru u Rio de Žaneiru, dok su Šveđani i dalje na nuli i jednom nogom su već eliminisani..Slovenija slavi rukometaše! Reprezentacija ove zemlje plasirala se u četvrtfinale Olimpijskih igara posle pobede nad Švedskom od...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.