RADONJIĆ ZABRINUO DELIJE: Zvezda DESETKOVANA u narednom periodu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ ZABRINUO DELIJE: Zvezda DESETKOVANA u narednom periodu (FOTO)

Crveno-beli savladali Megu.

Crvena zvezda je pobedila Mega Leks u derbiju 4. kola Super lige Srbije (izveštaj pročitajte OVDE) i ostala jedina u eliti sa maksimalnim učinkom, a navijače je od nešto slabije igre mnogo više zabrinula izjava Dejana Radonjića. Zvezda će najmanje naredne dve utakmice odigrati bez Branka Lazića i Nejta Voltersa, Stefan Jović nije ni blizu povratka u tim, a Čarls Dženkins je pod znakom pitanja za naredni meč, protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vršca.

- Posle ove utakmice idemo u još veće probleme sa izostancima igrača. Izostanci dižu stepen nervoze u timu, ali šta je - tu je. Nejt Volters ima porodičnih problema, ide u Ameriku i dolazi nazad u Beograd 10. maja. Lazić je povređen i biće odsutan desetak dana. Dženkins će se uskoro vratiti u trening, a Jović još nije počeo da trenira - izjavio je Radonjić i dodao: Da ne bih ponavljao ono što sam do sada već rekao o naporu koji trpimo, kao i o broju utakmica, fokusiraću se na ovaj meč. Pokušali smo da nađemo rešenja kako bismo prevazišli upražnjene pozicije, koje su od vitalnog značaja za svaki tim. Uz sve to, tu je i loša koncentracija, koja nam nije dozvoljavala da izgledamo onako kako smo do sada izgledali. Ipak, treba savladati protivnika i kada ne ide i kada igra ne funkcioniše na željenom nivou.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.