RADONJIĆ KRADE IGRAČA ZVEZDI I PARTIZANU: Reprezentativac Srbije stiže  u Atinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 11:19

RADONJIĆ KRADE IGRAČA ZVEZDI I PARTIZANU: Reprezentativac Srbije stiže u Atinu

Večiti bili zainteresovani.

Srpski centar Filip Petrušev biće prvo pojačanje novog trenera košarkaša Panatinaikosa Dejana Radonjića, prenosi specijalizovani košarkaški portal Jurohups.

Šukalo se da bi Filip Petrušev mogao da pređe u Zvezdu, ali... kako sada stvari stoje mladi centar će biti pojačanje Zelenih iz Atine.

Talentovani centar bi došao u Grčku posle neuspešne sezone u Efesu, u kom nije uspeo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbori za minutažu koju je očekivao.

Takođe, Petrušev je ovih dana pominjan i kao novo pojačanje Partizana, a deluje kao da će dvadesetdvogodišnji košarkaš pre Večitih krenuti put Atine, gde će sarađivati sa Radonjićem, koji je i zvanično ovog četvrtka postao trener Panatinaikosa.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako Novak Đoković i Ana Ivanović igraju uz čuveni hit
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.