Zvezda bez trenera, Radonjić dve godine u Panatinaikosu; Petrušev prvo pojačanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2022, 10:52

Zvezda bez trenera, Radonjić dve godine u Panatinaikosu; Petrušev prvo pojačanje

Dosadašnji trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, saopštio je grčki klub.

Radonjić (52) je u prethodne dve sezone sa "crveno-belima" osvojio ABA ligu, Kup Radivoja Koraća i Superligu Srbije.

Crnogorskom stručnjaku je to bio drugi mandat na klupi Crvene zvezde, pošto je šampiona Srbije vodio i od 2013. do 2017. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Radonjić je bio i trener košarkaša Budućnosti i Bajerna iz Minhena.

"Veoma sam srećan, uzbuđen i osećam veliku čast što sam postao član velike porodice kao što je Panatinaikos, koji je jedan od najboljih timova u Evropi. Želim da zahvalim čelnicima kluba na poverenju i podršci koju sam dobio. To mi mnogo znači. Pred nama je mnogo posla, ali sam siguran da ćemo zajedno da uradimo velike stvari za Panatinaikos", rekao je Radonjić za zvanični sajt kluba.

Panatinaikos je prošle sezone bio vicešampion Grčke.

Petrušev prvo pojačanje Radonjića u PAO

Srpski centar Filip Petrušev biće prvo pojačanje novog trenera košarkaša Panatinaikosa Dejana Radonjića, prenosi specijalizovani košarkaški portal Jurohups (Eurohoops).

Petrušev će u Atini pokušati da vrati karijeru na pravi kolosek, pošto je prethodnu sezonu praktično izgubio u prvaku Evrope Efesu.

Petrušev nije imao ulogu u odbrani titule u Evroligi u Beogradu, a nije dobijao priliku ni u plej-ofu turskog šampionata u kom je Efes u finalu poražen od Fenerbahčea.

Kako prenosi Jurohups, postoji opcija da Petrušev najpre ode u Ameriku i nastupi za Filadelfiju u Letnjoj ligi, a da se zatim priključi Panatinaikosu u Atini.

Za Panatinaikos već nastupa srpski košarkaš Nemanja Nedović, dok je neizvesno hoće li u redovima "zelenih" iz Atine ostati Stefan Jović.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom

Izvor: Beta, 30.Jun.2022

Dosadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić potpisao je dvogodišnji ugovor sa košarkaški klubom Panatinaikos, saopštio je danas grčki klub."Veoma sam srećan, uzbudjen i počastvovan što dolazim u Panatinaikosovu porodicu i što sam postao član jednog od najvećih klubova u Evropi. Zahvalan...

Nastavak na Beta...

Radonjić potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom

Izvor: RTS, 30.Jun.2022

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić postao je novi šef stručnog štaba grčkog Panatinaikosa, potvrdio je klub. Radonjić je potpisao dvogodišnji ugovor sa atinskim klubom koji je prošle sezone bio vicešampion Grčke. . Radonjić (52) je u prethodne dve...

Nastavak na RTS...

Valverde se vratio u Atletik Bilbao

Izvor: RTS, 30.Jun.2022

Španski fudbalski stručnjak Ernesto Valverde imenovan je za novog trenera Atletika, saopštio je klub iz Bilbaoa. . Valverde (58) je bio bez angažmana, pošto je u januaru 2020. dobio otkaz u Barseloni, sa kojom je osvojio dve titule u španskom prvenstvu, Kup kralja i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.