SADA I ZVANIČNO: Radonjić je novi trener Panatinaikosa! Ovo je njegova prva izjava

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 10:50

SADA I ZVANIČNO: Radonjić je novi trener Panatinaikosa! Ovo je njegova prva izjava

Novi izazov u karijeri.

Doskorašnji trener beogradske Crvene zvezde Dejan Radonjić, i zvanično je imenovan za novog trenera grčkog Panatinaikosa. Crnogorski stručnjak je sa grčkim gigantom potpisao ugovor na dve godine, zvanično je potvrđeno na sajtu Panatinaikosa.

I sam Radonjić , kojem je upravo 30. juna istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, obratio se po potpisavanju ugovora.

- Veoma sam srećan i počastvovan što sam došao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u veliku Panatinaikosovu porodicu i da sam postao deo jednog od najvećih klubova Evrope. Želim da zahvalim ljudima iz kluba na podršci i poverenju koje sam dobio i sve to mi mnogo znači. Imamo pred sobom veliki posao, ali sam siguran da ćemo zajedno da napravimo velike stvari koje se očekuju od Panatinaikosa - rekao je Radonjić u svom prvom obraćanju.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για τα δύο επόμενα χρόνια.

Welcome Coach ☘

Διάβασε περισσότερα εδώ: https://t.co/Lb5XWuu4OE#paobc #panathinaikosbcopap pic.twitter.com/ztgYEJWWpM

— Panathinaikos BC (@paobcgr) June 30, 2022

Radonjić je u dva navrata bio na klupi "crveno-belih" od 2013. do 2017. godine i od 2020. do ovog leta. U tom periodu crnogorski stručnjak je osovjio pet titula prvaka Srbije, pet kupova naše zemlje i još pet šampionata ABA lige.

Najveći evropski uspeh Radonjića sa Zvezdom jeste učešće u TOP 8 fazi Evrolige 2016. godine.

BONUS VIDEO:

Pogledajte scenu sa veridbe Marka Gobeljića i Katarine Grujić
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda bez trenera, Radonjić dve godine u Panatinaikosu; Petrušev prvo pojačanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2022

Dosadašnji trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, saopštio je grčki klub...Radonjić (52) je u prethodne dve sezone sa "crveno-belima" osvojio ABA ligu, Kup Radivoja Koraća i Superligu Srbije...Crnogorskom stručnjaku je to bio drugi mandat...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ISPLIVALO: Zvezda OVAJ USLOV nije mogla da ispuni Radonjiću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022

Zašto je propao dogovor?..Danas su se i zvanično rastali Crvena zvezda i njen najtrofejniji trener - Dejan Radonjić, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa grčkim velikanom Panatinaiksom. Već nekoliko dana unazad vodila se polemika iz kojih razloga crnogorski stručnjak odbija da obnovi ugovor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.