Radonjić potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom

Izvor: Beta, 30.Jun.2022, 11:13

Radonjić potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom

Dosadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić potpisao je dvogodišnji ugovor sa košarkaški klubom Panatinaikos, saopštio je danas grčki klub."Veoma sam srećan, uzbudjen i počastvovan što dolazim u Panatinaikosovu porodicu i što sam postao član jednog od najvećih klubova u Evropi. Zahvalan sam klubu na poverenju i podršci, to mi mnogo znači. Mnogo posla je pred nama, ali sugran sam da ćemo ostvariti velike stvari koje se od Panatinaikosa očekuju", rekao je Radonjić za sajt kluba.Crnogorski trener je posle godinu i po dana napustio Zvezdu, što je bio njegov drugi mandat u beogradskom klubu, sa kojim je ukupno osvojio po pet titula u ABA ligi, domaćoj ligi i Kupu.Tokom trenerske karijere 52-godišnji Radonjić trenirao je još Budućnost i Bajern Minhen.Prošle sezone sa Zvezdom je zauzeo 11. mesto u Evroligi skorom od 12 pobeda i 16 poraza.Panatinaikos je bio 13. sa devet pobeda i 19 poraza.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2022

Dosadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić potpisao je dvogodišnji ugovor sa košarkaški klubom Panatinaikos, saopštio je danas grčki klub.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.