Prve reči Ognjena Ožegovića: Fudbal sam počeo da igram u Partizanu!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve reči Ognjena Ožegovića: Fudbal sam počeo da igram u Partizanu!

„Spakovao sam se za put u Rusiju, ali kada je Partizan pozvao nisam imao dilemu“, poručio snažni napadač

Ni prvi ni poslednji primer igrača koji se kreće neutabanim stazama! Omladinsku školu je prošao u jednom, a profesionalni put gradi u drugom beogradskom velikanu. Dosadašnji napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović i zvanično je zadužio opremu Partizana.

Od njega se očekuje da nadomesti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlazak Uroša Đurđevića i bude jak štih Miroslava Đukića na sva tri fronta. Da će mu biti lako - neće. Uostalom, dolazi kao zamena za najboljeg strelca ekipe. Biće i pojedinih navijača koji će ga dočekati na nož i neće mu dati kredit zbog zvezdaške prošlosti.

"U Partizanu sam počeo da igram fudbal", bila je jedna od prvih reakcija snažnog napadača.

Iako još nije debitovao za Partizan, on je podneo žrtvu. Činilo se da će karijeru nastaviti u Rusiji. Već je spakovao kofere, ali je poziv iz Humske sve promenio. Shvatio je da će u crno-belom dresu imati šansu da krene stazama Uroša Đurđevića i Aleksandra Mitrovića.

"Osećam se neverovatno. Kad su me pozvali ja sam imao spakovane kofere za Rusiju. Međutim, onda sam se raspakovao i došao u Partizan da se dogovorimo. Nisam se dovumio ni sekund. Svaka čast klubu što je doveo velika imena poput Stojkovića i Bambija Tošića", dodao je Ožegović.

Velike planove ima Partizan sa Ožegovićem, ali i Ožegović ima velike planove za aktuelnog šampiona.

"Daću sve od sebe za Partizan. Biće šteta ako sa ovom ekipom ne prezimimo u Evropi. Po sadašnjem sastavu Partizan mora da napadne prvo mesto u grupi. Sve osim prolaska bi bio neuspeh. Uporedo mora da se misli i na prvenstvo. Logično je da ću u Partizanu igrati blizu golu, nadam se da ću pomoći golovima i asistencijama".

Imao je jasnu asocijaciju.

"Hoću kao Đurđević i Mitrović, jer Partizan zna kako se prave napadači za A reprezentaciju Srbije".

Posle tog pitanja otkrio je da je iza njega vrlo stresan dan.

"Svaki mladi igrač sanja A reprezentaciju. Naravno, znam da moram mnogo znoja da prolijem. Prvo treba da pomognem klubu da ostvari što bolje rezultate na domaćoj i inostranoj sceni. To mi je želja, bez obzira na nezgodne poruke koje sam primao u prethodna 24 sata", dodao je Ožegović.

Kako su rekli u Humskoj Ožegović će biti poslednje pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku.

Piše: Aleksandar Joksić

Foto: Star Sport
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.