Vardar doveo najboljeg strelca kvalifikacija za Ligu Evrope

Izvor: RTS, 31.Avg.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vardar doveo najboljeg strelca kvalifikacija za Ligu Evrope

Ruski fudbaler Maksim Maksimov (21) potpisao je trogodišnji dogovor sa skopskim Vardarom, objavio je makedonski šampion.Maksimov u Skoplje dolazi iz litvanskog kluba Trakai, za koji je postigao sedam golova ove sezone u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Mladi napadač je istakao da želi da produži golgetersku formu i u novom klubu i da postigne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što je moguće više golova.

"Znam da je Vardar veliki klub i da je poslednjih godina redovno šampion Makedonije. Očekujem da u ovoj sezoni odbranimo titulu u makedonskom prvenstvu i da osvojimo što je moguće više bodova u grupi Lige Evrope, a zašto i da ne produžimo dalje", rekao je Maksimov za klupski sajt.
Novi napadač Vardara, visok190 centimetara, rođen je u novembru 1995. godine u Voronježu. Prve fudbalske korake je napravio u fudbalskoj školi u svom rodnom gradu, a zatim je igrao za ruski tim Fakel i litvanske ekipe Atlantis i Trakai.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vardar doveo najboljeg strelca kvalifikacija za Ligu Evrope

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017

Ruski fudbaler Maksim Maksimov (21) potpisao je danas trogodišnji dogovor sa skopskim Vardarom, objavio je makedonski šampion...Maksim Maksimov u Skoplje dolazi iz litvanskog kluba Trakai, za koji je postigao sedam golova ove sezone u kvalifikacijama za Ligu Evrope...Mladi napadač je istakao da želi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.