Zvezdin igrač u Partizanu  Ožegović u Humskoj!

Izvor: B92, 31.Avg.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin igrač u Partizanu " Ožegović u Humskoj!

Dosadašnji napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović novo je pojačanje Partizana, objavio je prvak Srbije.

Promocija 23-godišnjeg fudbalera, poniiklog u omladinskoj školi Crvene zvezde, zakazana je na stadionu u Humskoj od 15.30.

Ožegović među crno-bele dolazi kao zamena za najboljeg strelca iz prošle sezone Uroša đurđevića koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prešao u Olimpijakos.

Ožegović, koji je bio prvak Evrope sa omladinskom reprezentacijom Srbije pre četiri godine, posle samo godinu dana odlazi iz Čukaričkog.

Bivši mladi reprezentativac Srbije tokom karijere igrao je za Crvenu zvezdu, Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu, Borac iz Čačka, Vojvodinu i kineski Čangčun Jataji.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ožegović novi napadač Partizana

Izvor: RTS, 31.Avg.2017

Dosadašnji napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović novo je pojačanje Partizana, objavio je prvak Srbije. Promocija 23-godišnjeg fudbalera, poniiklog u omladinskoj školi Crvene zvezde, zakazana je na stadionu u Humskoj od 15.30. ...

Nastavak na RTS...

Vardar doveo najboljeg strelca kvalifikacija za Ligu Evrope

Izvor: RTS, 31.Avg.2017

Ruski fudbaler Maksim Maksimov (21) potpisao je trogodišnji dogovor sa skopskim Vardarom, objavio je makedonski šampion.Maksimov u Skoplje dolazi iz litvanskog kluba Trakai, za koji je postigao sedam golova ove sezone u kvalifikacijama za Ligu Evrope. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.