Ožegović novi napadač Partizana

Izvor: RTS, 31.Avg.2017, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožegović novi napadač Partizana

Dosadašnji napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović novo je pojačanje Partizana, objavio je prvak Srbije. Promocija 23-godišnjeg fudbalera, poniiklog u omladinskoj školi Crvene zvezde, zakazana je na stadionu u Humskoj od 15.30.
Ožegović među crno-bele dolazi kao zamena za najboljeg strelca iz prošle sezone Uroša Đurđevića koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je prešao u Olimpijakos.

Ožegović, koji je bio prvak Evrope sa omladinskom reprezentacijom Srbije pre četiri godine, posle samo godinu dana odlazi iz Čukaričkog.
Bivši mladi reprezentativac Srbije tokom karijere igrao je za Crvenu zvezdu, Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu, Borac iz Čačka, Vojvodinu i kineski Čangčun Jataji.
Ognjen Ožegović je deveto pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Pre njega su u Humsku stigli Nemanja Antonov, Milan Mitrović, Zoran Tošić, Danilo Pantić, Nemanja R. Miletić, Sejduba Suma, Vladimir Stojković i Teofilus Solomon.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ožegović novi napadač Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017

Dosadašnji napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović novo je pojačanje Partizana, objavio je prvak Srbije...Promocija 23-godišnjeg fudbalera, poniiklog u omladinskoj školi Crvene zvezde, zakazana je na stadionu u Humskoj od 15.30. Ožegović među crno-bele dolazi kao zamena za najboljeg strelca iz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.