Prva muka za Šarapovu: Sponzori okreću leđa Ruskinji

Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva muka za Šarapovu: Sponzori okreću leđa Ruskinji

Najk je prvi, ostali se spremaju na iste mere...

Najbolja ruska teniserka Marija Šarapova šokirala je svetsku javnost otkrićem da je pala na doping testu odrađenom tokom Australijan opena. Na vanrednoj konferenciji za medije Šarapova je priznala da je bila pozitivna na nedozvoljenu supstancu melodnijum, kao i da je spremna da prihvati sve posledice koje bi mogle da uslede.

Šarapova dopingovana!
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Prema prvim, nepotvrđenim informacijama, Ruskinja bi mogla da zaradi dvogodišnju suspenziju, a u međuvremenu suočila se i sa prvim velikim problemom - kompanija Najki okrenula je leđa prelepoj Mariji.

Naime, američki proizvođač sportske opreme suspendovao je postojeći ugovor sa Šarapovom, koji joj je garantovao zaradu od 70.000.000 dolara. Šarapova je saradnju sa Najkijem započela još kada je imala 11 godina, a 2010. godine potpisala je produžetak ugovora koji je trebalo da joj donese pomenutu sumu novca.

Ipak, to nije kraj mukama jedne od najboljih teniserki sveta, jer se najavljuje da bi i drugi sponzori mogli da se odluče na slične mere.

Crni dani za jednu od najlepših sportistkinja sveta...

MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.