Šok u teniskom svetu: Šarapova pala na doping testu!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u teniskom svetu: Šarapova pala na doping testu!

Šok! Menadžer Marije Šarapove je u nedelju rekao da će nekada najbolja teniserka sveta da objavi "veliku vest". Svi su pomislili da je u pitanju odluka da završi karijeru, ali... Nekada najbolja teniserka planete je pala na doping testu na ovogodišnjem Australijan openu.

Lepa Ruskinja je na konferenciji za novinare objavila ovu šokantnu vest.

- Pre nekoliko dana dobila sam pismo od ITF sa informacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da sam pala na doping testu. Radi se o zabranjenoj supstanci koja se nalazila u leku koji sam uzimala, a to nisam znala. Važno je da znate da sam isti lek, sa istim imenom, uzimala punih deset godina u dogovoru sa mojim doktorom, jer sam svakih par nedelja bila prehlađena, ali nismo znali da je 1. januara ove godine supstanca koja se nalazi u tom leku postala zabranjena - rekla je Šarapova i dodala:

-  Znam da ću snositi posledice za ovo što sam uradila. Ne želim da završim karijeru na ovakav način. Nadam se da ću dobiti šansu da ponovo zaigram Ne znam kad bih mogla da se vratim. Sve zavisi od toga koliko puta bude trajao proces.

Ona je poražena na AO u četvrtfinalu od Serene Vilijams.

Šarapova je u karijeri osvojila 35 WTA titula, među kojima i pet na Grend slem turnirima. Ona ima trofeje sa sva četiri Grend slema, a samo je Rolan Garos osvojila dva puta, 2012. i 2014. Na Vimbldonu je pobedila 2004, na US openu 2006, a na Australijan openu 2008. Na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. domogla se srebrne medalje. U karijeri je od turnirskih nagrada zaradila je skoro 37 miliona evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šarapova bila pozitivna na doping testu na AUS openu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Mar.2016

Nekadašnja najbolja teniserka sveta Marija Šarapova saopštila je večeras u Los Anđelesu da je bila pozitivna na doping testu tokom Otvorenog prvenstva Australije...Osvajačica pet grend slem titula bila je pozitivna na meldonijum, supstancu koju je uzimala od 2006. godine zbog zdravstvenih problema...Ta...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.