Šarapova: Dopingovana sam!

Izvor: Mondo, 07.Mar.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova: Dopingovana sam!

Važna konferencija za medije zakazana za ovo popodne nije imala za cilj saopštavanje odluke o kraju karijere, pa ni trudnoći.

Nije kraj karijere, nije ni trudnoća.

Razlog za hitno zakazanu konferenciju za medije slavne teniserke Marije Šarapove jeste – doping!

"Znam da ste očekivali da ću saopštiti da završavam karijeru, ali to ne bih uradila ovako, već verovatno sa postavljenim crvenim tepihom ispred nekog skupog hotela", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ruskinja, koja je bila vidno uzrujana i koja nije želela da WTA i ITF objave prvi šta se dogodilo zimus u Melburnu.

Uradila je to sama.

"Na Australijan openu sam pala na doping testu. Radi se o zabranjenoj supstanci koja se nalazila u leku koji sam uzimala, a to nisam znala. Važno je da znate da sam isti lek, sa istim imenom, uzimala punih deset godina u dogovoru sa mojim doktorom, jer sam svakih par nedelja bila prehlađena, ali nismo znali da je 1. januara ove godine supstanca koja se nalazi u tom leku postala zabranjena", rekla je Šarapova.

Upitana za to kako je moguće da njen tim nije znao za promenu pravila, rekla je...

"Ja sam ta koja mora da bude odgovorna i svesna šta unosi u svoje telo. Okružena sam sjajnim timom, trenerima i lekarima, ali na kraju sam ja ta koja mora da zna i preuzimam punu odgovornost".

Ona je dodala da ne zna kakva je kazna čeka, ali da se nada da će imati priliku da ponovo igra tenis, koji joj je dao sve u životu i koji igra od četvrte godine.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok u teniskom svetu: Šarapova pala na doping testu!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2016

Šok! Menadžer Marije Šarapove je u nedelju rekao da će nekada najbolja teniserka sveta da objavi "veliku vest". Svi su pomislili da je u pitanju odluka da završi karijeru, ali.. Nekada najbolja teniserka planete je pala na doping testu na ovogodišnjem Australijan openu...Lepa Ruskinja je na konferenciji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.