Predsednik Crne Gore čestitao Vaskrs i pozvao na izgradnju društva punog ljubavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2024, 11:54

Predsednik Crne Gore čestitao Vaskrs i pozvao na izgradnju društva punog ljubavi

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je Vaskrs po Julijanskom kalendaru i poručio da simbolika ovog praznika treba da nas podstakne na zajednički trud i predanost u izgradnji društva punog ljubavi.
"Neka praznik Hristovog Vaskrsenja donese radost u svaki dom i podstakne na jedinstvo među bližnjima i svima koji teže dobru, bez obzira na versku, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost", naveo je Milatović i dodao:
"U Vaskrsu pronalazimo nadu za bolje sutra, podsećajući se da svako od nas nosi snagu da promeni na bolje svet oko sebe".
Neka nas simbolika Vaskrsa podstakne na zajednički trud i predanost u izgradnji društva punog ljubavi, razumevanja i poštovanja, poručio je Milatović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Najvi[i državni zvaničnici u Crnoj Gori na vaskršnjim liturgijama

Izvor: Danas, 05.Maj.2024

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović sa porodicom i predsednik Vlade Milojko Spajić prisustvovali su vaskršnjoj liturgiji u hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.