Pospišil preslišan, Janko na korak do glavnog žreba u Madridu

Izvor: Blic, 02.Maj.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pospišil preslišan, Janko na korak do glavnog žreba u Madridu

Janko Tipsarević na korak je do glavnog žreba za turnir u Madridu, pošto je u prvom kolu kvalifikacija pobedio Vaseka Pospišila sa 6:2, 6:4.

Posle 2:2, Tipsarević je vezao dva brejka za osvajanje prvog seta, a drugi je počeo oduzimanjem servisa. Time je napravio niz od šest osvojenih gemova, a samo je osmom gemu prokockao dve meč lopte, što je kasnije nadoknadio.

Njegov naredni protivnik biće bolji iz duela Mateo Viola - Tanasi Kokinakis, koji je na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u subotu od 14.30.

Na turniru u glavnom gradu Španije učestvuje i Viktor Troicki, koji se u prvom kolu sastaje sa Francuzom Gaelom Monfisom. Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 4,185,405 evra, a titulu brani Rafael Nadal.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.