Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2024, 05:30

Drama u Bolonji, sjajni Belineli sprečio brejk!

Ekipa Virtusa iz Bolonje prilično se muči u plej-ofu šampionata Italije, ali se rezultatski za sada drži.
Posle 3:2 u pobedama protiv Tortone u četvrtfinalu, Virtus je večeras pred svojim navijačima odigrao dramatičan meč protiv Venecije na startu polufinalne serije.
Virtus je slavio sa 103:89, ali tek posle produžetka, pošto je posle 40 minuta igre bilo 86:86.
Domaći su odlično odigrali prvo poluvreme, vodili su sa 15 poena razlike, ali su sve to “prosuli“ u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kvartalu i dozvolili Veneciji da vrati potpunu rezultatsku neizvesnost.
Najzaslužniji što je Virtus izbegao “brejk“ bio je sjajni Marko Belineli koji je meč završio sa 26 poena, uz 7/9 u šutu za tri poena! Pratio ga je Abas sa 13, a naš Dobrić je upisao dva poena, uz dva skoka i jednu asistenciju.
Kod gostiju najbolji Tesitori sa 20 poena i 9 skokova, a odlični su bili i Spisu sa 19 poena i 6 asistencija i Parks sa 17 po

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.