Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2024, 04:30

Ten Hag doneo Junajtedu istorijski trofej, Junajted bez premca u Engleskoj

Mančester junajted je osvojio FA kup pošto je u finalu pobedio Mančester siti, a time se osamio na vrhu liste sa najvećim brojem trofeja u engleskim kupovima.
Računajući trofeje u FA i Liga kupu, Junajted je sada usamljen na vrhu liste ukupno 19 pehara, jedan manje ima najveći rival Liverpul.
Na trećem mestu sa 16 kup trofeja je Arsenal sa 16, potom slede Mančester siti sa 15, Čelsi sa 13, Aston Vila i Totenhem imaju po 12. 
Inače, Junajted je prošle sezone osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Liga kup, ove FA, a izgubio je finale FA kupa prošle sezone od Sitija.
Ten Haga najverovatnije čeka otkaz, ali, za razliku od nekih prethodnika, odlazi sa dva pehara, što je malo kome pošlo za rukom u eri posle Aleksa Fergusona…


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Hag,   Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Ten Hag: „Ako me ne žele idem na drugo mesto da osvajam trofeje“

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2024

Erik ten Hag je na izlaznim vratima Mančester junajteda i pored toga što je juče osvojio trofej u FA Kupu.. Junajted je napravio veliko iznenađenje u finalu i na Vembliju savladao Mančester siti sa 2:1.. To je drugi pehar za Holanđanina u dve sezone, nakon što se prošle radovao u Liga Kupu....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.