Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2024, 03:43

„Crnogorski Kaka“ na radaru Partizana!

Autor: Ivan Cvetković

ponedeljak 27.05.2024.

22:45

Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal


„Crno-belima“ predstoje značajne promene u igračkom kadru pred početak nove sezone, a jedno od prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pojačanja mogao bi biti i reprezentativac Crne Gore Marko Bakić (30), prenosi Sportski žurnal.
Fudbaler OFI iz Krita igra na poziciji veznog fudbalera, uvršten je u najbolji tim Super lige Grčke, a kako mu ugovor sa Krićanima ističe na leto 2025. godine, interesovanja ne fali, pa se tako kao naredna destinacija Bakića pored Partizana spominje i Saudijska Arabija.
Marko Bakić je svojim talentom privukao pažnju Torina koji ga je leta 2012. godine platio Mogrenu čak 3.000.000 evra, da bi godinu dana kasnije pojačao Fiorentinu iako se u Lombardiji nije naigrao.
„Crnogorski Kaka“, kako glasio nadimak tada talentovanog veziste, nije uspeo da se zadrži u Firenci, pa je nakon toga nastupao i za Speciju, Belenenšeš, Bragu, Alkorkon, Muskron i Budućnost iz Podgorice pre nego što se januara prošle godine obreo na Kritu.
U crno-belom dresu OFI-a ove sezone odigrao je 30 utakmica, a postigao je pet golova i upisao tri asistencije.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.