Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2024, 05:30

Oni su favoriti da izbore OI

Autor: Aleksandar Obrenović

petak 24.05.2024.

23:55

Izvor: Sportske.net


Reprezentacija Litvanije će morati na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, igraju u Portoriku na jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << od laganijih turnira, pošto su u grupi sa Meksikom i Obalom Slonovače, dok su u drugoj grupi Portoriko, Bahrein i Italija, njihov najveći protivnik na turniru. 
Litvanci ništa ne prepustaju slučaju, poveli su izuzetno jak sastav, tu su NBA zvezde Sabonis i Valančijunas, ali i prvotimac Crvene zvezde Rokas Gedraitis. 
Evo i kompletnog sastava koji je odredio Kazis Maksvitis. 
Rokas Jokubaitis, Lukas Lekavičijus, Arnas Butkevičijus, Dejvidas Sirvidis, Rokas Gedraitis, Marijus Grigonis, Tomaš Dimša, Edgaras Ulanovas, Domantas Sabonis, Laurinas Birutis, Tadas Sedekerskis, Jonas Valančijunas, Mindaugas Kuzminskas i Donatas Motijejunas.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Litvanija,   Olimpijske igre

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Kjelini se vraća u Juve, ali na koje mesto?

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2024

Home Međunarodni fudbal Kjelini se vraća u Juve, ali na koje mesto? . Autor: Aleksandar Obrenović ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.