PREGOVORI SU U ZAVRŠNOJ FAZI: Mitrović na stolu ima DVE ponude, sa OVIM klubom je blizu DOGOVORA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 08:12

PREGOVORI SU U ZAVRŠNOJ FAZI: Mitrović na stolu ima DVE ponude, sa OVIM klubom je blizu DOGOVORA!

Transfer na vidiku.

Najbolji strelac reprezentacije Srbije i napadač Fulama Aleksandar Mitrović nalazi se pred odlaskom sa "Krejven Kotidža".

Iako je sada već bivši premijerligaš priredio senzaciju, remiziravši na Old Trafordu (1:1) sa Mančester junajtedom, nekadašnjeg golgetera Partizana i Anderlehta nije bilo u protokolu.

Kako prenose engleski mediji, "Mitrogol" bi uskoro mogao da obuče dres Fenerbahčea! Turski velikan pokazao je veliko interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da u svoje redove napadača Fulama na pozajmicu.

💥Aleksandar Mitrovic'i Kiralık Olarak Kadroya Katmak İçin Fulham İle Görüşmelere Başladık. pic.twitter.com/kgZbgwBgMj

— Fenerbahçe Duyumları (@fenerduyum) May 18, 2021

Sa druge strane, najbolji strelac Orlova ima ponudu i da ostane u Londonu, ali da od sledeće sezone zaigra za Vest Hem. Čekićari se bore za ulazak u Ligu Evrope i žele da u naredno izdanje Premijer lige uđu sa srpskim napadačem.

Podsetimo, Mitrović je od početka sezone upisao 27 mečeva i dao samo tri gola, u dve utakmice. Pogodio je u porazu od Lidsa (2:4) u drugom kolu i bio strelac u porazu od Aston Vile (1:3) u 30. rundi. Prema najavama, Fulam od Srbina može da inkasira 20.000.000 funti, dok bi ljubimac grobara napravio novi iskorak u karijeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.