Stejt department: Jasno smo Izraelu preneli stav o invaziji na Rafu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 12:47

Stejt department: Jasno smo Izraelu preneli stav o invaziji na Rafu

Sjedinjene Američke Države su jasno iznele Izraelu svoje stavove o velikoj kopnenoj invaziji na grad Rafa u Pojasu Gaze, izjavio je danas portparol Stejt departmenta, nakon što je izraelska vojska preuzela kontrolu nad graničnim prelazom u Rafa.
''Nastavljamo da verujemo da je sporazum o taocima u najboljem interesu izraelskog i palestinskog naroda. To bi donelo trenutni prekid vatre i omogućilo bi povećanje humanitarne pomoći u Gazi'', navodi se u saopštenju portparola, prenosi Rojters.
Turska: Ofanziva u Rafi još jedan ratni zločin Izraela
Potpredsednik Turske Dževdet Jilmaz izjavio je danas da je Izrael sprovođenjem kopnene ofanzive u gradu Rafa na jugu Gaze počinio još jedan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.