Uhapšena kriminalna grupa zbog trgovine narkoticima, u Srbiji prodali 172 kilograma amfetamina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 12:53

Uhapšena kriminalna grupa zbog trgovine narkoticima, u Srbiji prodali 172 kilograma amfetamina

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je danas da je u Srbiji uhapšeno devet osoba, a u Češkoj jedna, koji se sumnjiče za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.
Oni su uhapšeni u zajedničkoj akciji Tužilaštva i SBPOK 4. maja na teritoriji Srbije, dok je na teritoriji Češke Republike 6. maja lišen slobode jedan od organizatora te kriminalne grupe Vladan Šumarević.
Naredba o sprovođenju istrage doneta je protiv 11 osumnjičenih i to: Vladana Šumarevića, Igora Šćepanovića (drugi organizator ove organizovane kriminaLNEe grupe), Petra Delića, Miroslava Pavlovića, Slavka Delića, Aleksandra Gosića (prethodno prezime Petrović), Mladena Todorovića (koji se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.