POSAO ZAVRŠEN: Još jedna velika nada otišla, Zvezda zaradila dva miliona (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSAO ZAVRŠEN: Još jedna velika nada otišla, Zvezda zaradila dva miliona (FOTO)

Crveno-belima pripada dva miliona evra i dvadest odsto od dalje prodaje.

Posao je završen i Mihailo Ristić je novi igrač Karasnodara. Vezista je obavio lekarske preglede i potpisao petogodišnji ugovor sa ruskim klubom, koji je na pripremama u Austriji.
Posle dolaska u bazu nove ekipe, usledilo je upoznavanje sa trenerom Igorom Salimovim, a danas sledi prvi trening sa novim klupskim drugarima, pošto šampionat kreće već 15. jula.
– Mislim da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << napravio pravi izbor posle Zvezde iz koje odlazim posle niz godina. Vredelo je čekati i ovakva ponuda je došla u pravom trenutku, a sada je na meni da se pokažem u najboljem svetlu, rekao je za HotSport Ristić.
Uspon kluba bogatog gazede Glackog počeo je angažovanjem trenera Slavoljuba Muslina, a za ovaj tim su nastupali Dušan Anđelković i Nikola Drinčić.
Zvezdi od ovog transfera pripada dva miliona evra, plus dvadeset odsto od dalje prodaje iz zeleno-belog tabora. To će da pričeka koju godinu…
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

The post POSAO ZAVRŠEN: Još jedna velika nada otišla, Zvezda zaradila dva miliona (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen posao, Zvezda prodala Ristića (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2017

Mihailo Ristić novi je fudbaler Krasnodara...Kao što se i najavljivalo prethodnih dana, Mihailo Ristić je postao novi fudbaler Krasnodara, ekipe koja će ove sezone igrati u Ligi Evrope...Mladi reprezentativac Srbije i dosadašnja uzdanica Crvene zvezde, potpisao je ugovor na pet godina sa novim klubom,...

Nastavak na Sportske.net...

Ristić u Krasnodaru, Zvezdi dva miliona

Izvor: B92, 30.Jun.2017

Igrač Crvene zvezde Mihailo Ristić karijeru nastavlja u ruskom Krasnodaru kome se pridružio na pripremama u Austriji. Krasnodar je u minuloj sezoni ruske Premijer lige završio na četvrtom mestu, a novu sezonu će početi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.