Ristić predstavljen u Krasnodaru! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristić predstavljen u Krasnodaru! (FOTO)

Mihailo Ristić je predstavljen u Krasnodaru i potpisao je za ovaj ruski klub ugovor na 5 godina. Transfer je dogovoren još pre nekoliko dana, što je na konferenciji otkrio Zvezdan Terzić pre nekoliko dana na sednici Skupštine Zvezde.

Crveno-beli će za obeštećenje dobiti 2 miliona evra, a za njega je prethodno zainteresovan bio i Espanjol, koji ga je želeo u svojim redovima, ali je ruski tim bio konkretniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i ponudio je više novca.

Ristić je za prvi tim Zvezde igrao od 2014. godine, i upisao je 91 nastup, a postigao je 8 golova. Igrao je na više pozicija, a bez problema je prihvatio i to što ga je Miodrag Božović premestio na poziciju levog beka, koja nije njegova primarna.ž

Ristić je odmah otišao u Austriju u trening kamp Krasnodara, gde je i potpisao ugovor i zvanično je predstavljen.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Najveći ugovor u istoriji NBA: Kari potpisao na još 5 godina, 201 milion $

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2017, 08:31

BUM! Supertim ostaje na okupu...Najbolji igrač Golden Stejta Stef Kari pristao je na produžetak ugovora za pet godina, koji će mu doneti 201 milion dolara. Kada se ozvaniči, biće to najskuplji ugovor u istoriji NBA lige...Svojevrsni simbol šampiona NBA lige na taj način je okončao spekulacije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.