Očajnički potez - Konte rizikuje zdravlje dvojice prvotimaca!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očajnički potez - Konte rizikuje zdravlje dvojice prvotimaca!

Čelsi je poražen u prvom kolu Premijer lige, u drugom gostuje Totenhemu u derbiju kola.

Fudbaleri Čelsija poraženi su na startu Premijer lige pred svojim navijačima od Barnlija rezultatom 2:3, porazu su kumovala dva crvena kartona koja su zaradili kapiten Kejhil i Fabregas.

Usled prodaje Matića i suspenzije Španca, Antonio Konte za susret drugog kola sa "Pevcima" na raspolaganju ima dvojicu veznih fudbalera, Kantea i nedavno oporavljenog Bakajoka.

Francuz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je stigao iz Monaka ovog leta se tek nedavno oporavio od povrede kolena, ali bi usled nedostatka rešenja Konte mogao da ga uvrsti u startnih 11 za susret sa Totenhemom.

Konte je spreman da još više rizikuje u drugom kolu Premijer lige, kako je Pedro van stroja zbog povrede, Italijan je spreman da u postavu uvrsti i nedavno oporavljenog Edena Azara.

Naime i Azar i Bakajoko su nastupili na prijateljskom susretu u Kobam trening centru protiv omladinaca Kvins Park Rendžersa, Čelsi je slavio sa 8-0, a Azar je uspeo i da se upiše u listu strelaca.

Na tom susretu je i Bakajoko po prvi put poneo dres "Plavaca", a izgleda da je nakon tog susreta Konte uveren da će Bakajoko i Azar moći da izdrže duel sa Sparsima, iako su se tek nedavno vratili iz povrede.

Videćemo da li će mu se ovaj rizik isplatiti, susret drugog kola Premijer lige između Totenhema i Čelsija zakazan je za nedelju od 17 sati, na stadionu "Vembli".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi razlog za svađu Romana i Kontea, "Petao"!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017

Odnos vlasnika i trenera Čelsija iz dana u dan postaje sve gori...Konte je pred početak ove sezone izjavio da se nada da neće proći kao Murinjo, tačnije da nakon trofejne sezone neće doživeti veliki pad...Kako je nova sezona počela, čini se da mu Murinjova sudbina nije daleko. "Plavci" su poraženi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.