Novi poraz Čelsija: Romane, šta čekaš? Smeni Murinja!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Čelsija: Romane, šta čekaš? Smeni Murinja!

Poraz Čelsija više ne može da se okarakteriše kao iznenađenje. U 12 kola Premijer lige četa Žozea Murinja je napustila teren pognute glave čak sedam puta, pa je jasno da nešto ne štima. Novi gorku pilulu "plavci" su dobili od Stouka, koji je slavio na stadionu "Britanija" 1:0.

Gol odluke delo je Srbina sa austrijskim pasošem Marka Arnautovića, koji je u 54. minutu zatresao mrežu šampiona Engleske, koji je blizu opasne zone ispadanja. Posle ovog poraza ako gazda Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Roman Abramovič ne uruči otkaz Murinju, onda Portugalac definitivno ima kao mačka devet života. Sedam je već potrošio...

Porazi se nižu kao na traci, a igra Čelsija ne uliva poverenje. Očigledno je Murinjo izgubio autoritet jer je neverovatno da ekipa igra tako loše, a skoro isti tim se prošle godine prošetao do titule u Premijer ligi.

Naš reprezentativac Nemanja Matić odigrao je svih 90 minuta za londonski tim, dok Branislav Ivanović, iako se oporavio od povrede, nije bio ni na klupi Čelsija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.