Ivanović: Nismo dobro reagovali na titulu u Premijer ligi

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2015, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Nismo dobro reagovali na titulu u Premijer ligi

Srpski reprezentativac oporavio se od povrede zadnje lože i konkurisaće za meč protiv Stouka

Fudbaler Čelsija, Branislav Ivanović, rekao je da njegov tim nije dobro reagovao na osvajanje titule u Premijer ligi i da je to razlog loših partija ekipe Žozea Murinja.

"Svi očekuju da budemo na vrhu, ali nismo dobro otvorili sezonu. Prvak uvek ima dodatni pritisak i većina timova je reagovala na ovaj načina posle ovajanja titule. U Premijer ligi svako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svakog može da pobedi, pa čak i najbolje ekipe. Upravo zato moramo da idemo korak po korak, verujem da ćemo uskoro popraviti poziciju na tabeli", rekao je Ivanović za Skaj Sport.

Čelsi se trenutno nalazi na 15. mestu sa 11 osvojenih bodova i u istoriji Premijer lige nijedna ekipa sa te pozicije nije uspela da se domogne prva četiri mesta.

"Niko ne razmišlja o tome. Razmišljamo samo o narednom protivniku, o Stouku. Sezona je duga i naporna, još nije vreme da mislimo na kom mestu ćemo završiti", poručio je Ivanović.

Srpski reprezentativac oporavio se od povrede zadnje lože i konkurisaće za današnji meč protiv Stouka.

"Radim naporno da se vratim u prepoznatljivu formu. Mislim da igramo bolji, a jedini način da izađemo iz krize je da počcnemo da ređamo pobede. Svaki naredni meč je najvažniji, nadam se da ćemo pokazati koliko smo jaki i da možemo da se vratimo", rekao je Ivanović.

POGLEDAJTE MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ; ON SE NALAZI U MOZZARTOVOM TROSTRUKOM SUPERPARU

Utakmica 12. kola Premijer lige između Stouka i Čelsija na programu je večeras od 18.30 na stadionu Britanija.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: Vratićemo se

Izvor: B92, 07.Nov.2015

Bek Čelsija Branislav Ivanović uveren je da će se Čelsi vratiti u borbu za titulu...Aktuelni šampion je poražen čak šest puta u prvih 11 kola Premijer lige, ali je kapiten Srbije optimista..."Uvek je veći pritisak kada si šampion. Svi su očekivali da budemo na vrhu, ali smo loše reagovali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.