Ivanović: Vratićemo se

Izvor: B92, 07.Nov.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Vratićemo se

Bek Čelsija Branislav Ivanović uveren je da će se Čelsi vratiti u borbu za titulu.

Aktuelni šampion je poražen čak šest puta u prvih 11 kola Premijer lige, ali je kapiten Srbije optimista.

"Uvek je veći pritisak kada si šampion. Svi su očekivali da budemo na vrhu, ali smo loše reagovali posle osvajanja titule. U PL svako može svakoga da pobedi, važno je da idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu", rekao je Ivanović.

Čelsi zaostaje 14 bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za liderima Mančester Sitijem i Arsenalom, uoči duela sa Stoukom na Britaniji u subotu od 18:30.

"Niko trenutno ne razmišlja o poziciji na tabeli, već samo o sledećem meču. Sezona je duga i teška, nije momenat za razmišljanje o tome gde ćemo biti na kraju. Igramo sada bolje, naporno radimo da se vratimo u formu. Jedino rešenje za probleme su pobede. Važno je da pokažemo da smo i dalje snažni", zaključio je Ivanović.

Srpski fudbaler vraća se u prvi tim Čelsija nakon nekoliko nedelja pauze zbog povrede.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.