Migranti skriveni u gazištima autoprikolice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 12:21

Migranti skriveni u gazištima autoprikolice

Carinski službenici su u saradnji sa policijom 14. maja 2024. godine na prelazu Srpska Crnja, sprečili pokušaj krijumčarenja ilegalnih migranata, skrivenih u gazištima naizgled prazne autoprikolice za prevoz vozila.
Pokušaj krijumčarenja ljudi otkriven je sat i po posle ponoći, kada je na red za redovnu izlaznu kontrolu pristigao automobil sa praznom autoprikolicom, čiji je vozač i jedini putnik rekao je da nema ništa da prijavi.
Međutim, carinici su posumnjali u istinitost njegove tvrdnje, pa su se odlučili za detaljan pregled.
Sumnja se pokazala opravdanom, jer su u skučenoj i skoro bezvazdušnoj unutrašnjosti gazišta autoprikolice pronađeni skriveni migranti.
Četvoricu ilegalnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"NEMAM NIŠTA DA PRIJAVIM" Vozač na graničnom prelazu Srpska Crnja pokušao da obmane carinike, a onda je usledio šok: U unutrašnjosti gazišta prikolice krili su se MIGRANTI

Izvor: Blic, 14.Maj.2024

Carinski službenici su u saradnji sa policijom 14. maja 2024. godine na prelazu Srpska Crnja sprečili pokušaj krijumčarenja ilegalnih migranata, skrivenih u gazištima naizgled prazne autoprikolice za prevoz vozila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.