Navijači Bešiktaša pravili haos, razlupali autobuse u Beogradu

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Bešiktaša pravili haos, razlupali autobuse u Beogradu

Srpska Žandarmerija bila je primorana da interveniše prilikom transporta navijača Bešiktaša na stadion Partizana u Beogradu pošto su pristalice turskog kluba izazvale incidente.

Gostujući navijači ponašali su se nasilnički i polupali nekoliko autobusa gradskog prevoza kojima su iz hotela Jugoslavija transportovani na stadion.

Turski navijači izazvali su haos još u hotelu, gde su napravili bakljadu.

Pripadnici Žandarmerije uspeli su da smire >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << situaciju, pa su pristalice Bešiktaša sprovedene na severnu tribinu stadiona Partizana, otvorenu samo za njih iz bezbednosnih razloga.

Utakmica 3. kola C grupe Lige Evrope između Partizana i Bešiktaša igra se od 21.05 i pored obilne kiše koja je pretila da odloži meč, a sva dešavanja možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Bešiktaša polupali autobuse

Izvor: RTS, 23.Okt.2014

Srpska Žandarmerija bila je primorana da interveniše prilikom transporta navijača Bešiktaša na stadion Partizana u Beogradu pošto su pristalice turskog kluba izazvale incidente. ..Gostujući navijači ponašali su se nasilnički i polupali nekoliko autobusa gradskog prevoza kojima su iz hotela...

Nastavak na RTS...

FOTO: Navijači Bešiktaša palili baklje ispred hotela "Jugoslavija", potom razlupali autobuse GSP

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014

Grupa navijača Bešiktaša okupila se ispred hotela "Jugoslavija" i upalila nekoliko baklji, a potom je prilikom transporta na stadion Partizana polupala nekoliko autobusa GSP. Pripadnici Žandarmerije intervenisali su kako ne bi došlo do ozbiljnijeg ekcesa...Problematični: Navijači Bešiktaša ispred...

Nastavak na Vesti-online.com...

Navijači »Bešiktaša« polupali autobuse u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2014

BEOGRAD - Srpska Žandarmerija bila je primorana da interveniše prilikom prevoza navijača ekipe "Bešiktaša" na stadion "Partizana" u Beogradu jer su pristalice turskog fudbalskog kluba izazvale incidente...Gostujući navijači ponašali su se nasilnički i polupali su nekoliko autobusa gradskog prevoza...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.