Navijači Bešiktaša stigli u Beograd, slikali se ispred stadiona Partizana /FOTO/

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Bešiktaša stigli u Beograd, slikali se ispred stadiona Partizana /FOTO/

Fudbaleri Partizana ugostiće Bešiktaš u četvrtak (21.05), trećem kolu C grupe Lige Evrope, a neki navijači turskog kluba dva dana ranije su stigli u Beograd.

Čak četiri aviona sa pristalicama ekipe iz Istanbula trebalo bi da dođu u našu prestonicu, pa će i puleni Slavena Bilića imati značajnu podršku sa severne tribine, koja je namenjena samo njima

BeşiktAş taraftarı Şevşek Ali'yle Belgrad'da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << havalimanını tezahuratlarla inletiyor. Polis izlemede kalıyor.. pic.twitter.com/TmnCVpPGFw

Pojedini navijači Bešiktaša iskoristili su to što su došli dva dana uoči meča, pa su se slikali ispred stadiona u Humskoj u utorak uveče, čime su se pohvalili na Tviteru, kao i fotografijom sa aerodroma "Nikola Tesla".

We Are BEŞİKTAŞ HOLİGANS !!! Don't miss that @familyPARTIZAN pic.twitter.com/yqhZmUisQZ

Ekspedicija Bešiktaša u sredu stiže u Beograd, a utakmica u četvrtak i ponašanje navijača biće pod posebnom lupom UEFA, zbog nereda i prekida meča između Srbije i Albanije takođe u Humskoj, kao i dva prekida večitog derbija na istom terenu za vikend.

Evropska kuća fudbala je prošlog petka uputila pismo na adrese oba kluba u kome ih upozorava da ne dozvole i ne nasedaju na bilo kakve provokacije, dok je izvesni Miro, Splićanin koji je postao hit na internetu kada je očitao lekciju albanskom navijaču, pozvao da se lepo ugosti Slaven Bilić, trener Bešiktaša i bivši selektor Hrvatske.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilić ljut zbog novinarskog pitanja o meču Srbije i Albanije: Nisam mirotvorac, već sportista

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014

Fudbaleri Partizana i Bešiktaša odmeriće snage u utakmici Lige Evrope (četvrtak, 21.05), a prema najavama trenera Slavena Bilića turski tim došao je po pobedu. Hrvatskom stručnjaku se tokom konferencije na stadionu u Humskoj nije dopalo pitanje novinara, koje se odnosilo na prekinuti meč Srbije...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.