Napoli otvara kapije stadiona za prenos meča iz Udina

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 22:25

Napoli otvara kapije stadiona za prenos meča iz Udina

Uprava Napolija rešila je da otvori kapije stadiona Dijego Maradona u četvrtak, kako bi putem video bima prenosila meč sa Udinezeom.

Napoli gostuje u utakmici 33. kola Serije A u kojoj bi mogao da obezbedi prvu titulu posle tačno 33 godine.

Najavljeno je da će oko 10.000 navijača krenuti na severoistok Italije kako bi bilo prisutno na licu mesta i sa igračima proslavilo osvajanje Skudeta na stadionu Friuli.

Ipak, mnogo je više onih koji će ostati u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gradu, a da bi sve bilo kako treba, rešeno je da budu otvorene kapije stadiona u Napulju.

Veruje se da će u Udinama biti barem polovina kapaciteta rezervisana za navijače ekipe sa juga Italije.

Napoli je proteklog vikenda propustio priliku da pred svojim navijačima obezbedi titulu pošto su odigrali 1:1 sa Salernitanom.

Da sve bude interesantnije, Napoli bi mogao da postane šampion već u sredu ukoliko Lacio ne pobedi kod kuće protiv Sasuola.

Razlika između dva tima je 18 bodova na šest kola pre kraja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.