Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPRILAGOĐEN: Košti dozlogrdila engleska kiša, beži iz Čelsija glavom bez obzira

Svojevremeno se naš bivši reprezentativac Nemanja Vidić jadao medijima da njegova žena nikako ne može da podnese kišu koja vrlo često pada u Engleskoj, a čini se da isti problem kao i gospođa Vidić ima i napadač Čelsija Dijego Košta.

Zbog slabe adaptacije odnosno nedovoljno dobrog poznavanja engleskog jezika, kiše koja pada gotovo pet od sedam dana u nedelji i hrane koja mu ne odgovara Brazilac sa španskim pasošem navodno je izrazio želju da se vrati u Atletiko.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Ovu vest danas ekskluzivno donosi Marka i dodaje da Košti čak ne bi smetala ni daleko manja plata koju bi imao u Madridu, a čak je navodno spreman da pomogne Atletiku u plaćanju obeštećanja.
Prema pisanju čuvenog lista sada je sve na Žozeu Murinju koji bi trebalo da je taj koji će doneti konačnu odluku u vezi transfera, a ako se zna da mu je Košta jedan od najvažnijih igrača u timu jasno je da odluka neće da bude laka.
The post NEPRILAGOĐEN: Košti dozlogrdila engleska kiša, beži iz Čelsija glavom bez obzira appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.