MURINJO U PROBLEMU: Najbolji strelac ekipe zbog loše klope i kiše beži iz Londona!

Izvor: Kurir, 01.Jun.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MURINJO U PROBLEMU: Najbolji strelac ekipe zbog loše klope i kiše beži iz Londona!

Jedan od najboljih igrača Čelsija želi da se vrati u Španiju

LONDON - Fudbaler Čelsija, Dijego Košta, posle samo jedne sezone mogao bi da napusti klub sa Stamford Bridža.

Iako je imao sjajnu debitantsku sezonu na Ostrvu, španski reprezentativac je navodno izrazio želju da se vrati u Španiju jer ne može da se privikne na život u Londonu. Kiša koja konstantno pada, loša hrana i slabo poznavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jezika naterali su najboljeg strelca Plavaca da ozbiljno razmišlja o povratku u Atletiko Madrid.

Ono što je najviše odjeknulo u čitavoj priči je podatak da je Košta spreman da prihvati puno manju platu, pa čak i da plati deo obeštećenja.

Ostaje da vidimo da li će Murunjo pristati da pusti igrača za koga je nedavno izjavio da je nezamenljiv. Podsetimo, Košta je na 26 mečeva ove sezone postigao 20 golova za Čelsi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosta hoće nazad u Atletiko

Izvor: B92, 01.Jun.2015

Fudbaler Čelsija Dijego Kosta navodno želi da se vrati u redove Atletika jer ne može da se navikne na život u Londonu, a čak bi pristao i na manju platu...Španski reprezentativac je napustio ’Jorgandžije’ prošlog leta za 36 miliona evra i imao je sjajnu prvu sezonu u redovima ’Plavaca’...Iako...

Nastavak na B92...

NEPRILAGOĐEN: Košti dozlogrdila engleska kiša, beži iz Čelsija glavom bez obzira

Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015

Svojevremeno se naš bivši reprezentativac Nemanja Vidić jadao medijima da njegova žena nikako ne može da podnese kišu koja vrlo često pada u Engleskoj, a čini se da isti problem kao i gospođa Vidić ima i napadač Čelsija Dijego Košta.. . Zbog slabe adaptacije odnosno nedovoljno dobrog poznavanja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.