Dijego Košta želi da se vrati u Atletiko?

Izvor: Blic, 01.Jun.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego Košta želi da se vrati u Atletiko?

Najbolji strelac Čelsija Dijego Košta posle samo godinu dana u Londonu želi da se vrati u Atletiko, prenosi Marka.

Kako se navodi, Brazilac koji igra za špansku reprezentaciju nije zadovoljan životom u glavnom gradu Engleske i to je preneo čelnim ljudima Atletika.

Košta je minule sezone imao mnogo problema sa povredama, ali je uprkos tome u Premijer ligi postigao 20 golova na 26 utakmica i značajno doprineo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osvajanju titule.

Ipak, šanse za to su prilično male, bar ovog leta, jer menadžer "plavaca" Žoze Murinjo ozbiljno računa na Koštu, koji je pre Atletika i Čelsija igrao za Bragu, Seltu, Valjadolid, a sa Madriđanima je osvojio titulu 2014. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dijego Kosta želi da se vrati u Atletiko

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2015, 06:12

Najbolji strelac Čelsija Dijego Kosta posle samo godinu dana u Londonu želi da se vrati u Atletiko, prenosi Marka...Kako se navodi Brazilac koji igra za špansku reprezentaciju nije zadovoljan životom u glavnom gradu Engleske i to je preneo čelnim ljudima Atletika...Kosta je minule sezone imao mnogo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.