Marka je ovog puta baš preterala...

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2015, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marka je ovog puta baš preterala...

Španski mediji neretko objavljuje ekskluzivne i senzacionalne priče, ovoga puta su, čini se, otišli predaleko.

Naime, na opšte čuđenje engleskih kolega, španska Marka je objavila članak u kome se tvrdi da Dijego Košta očajnički želi da se vrati u Atletiko Madrid!

Tvrdeći da se odlično slaže sa Murinjom i saigrčaima, Marka izveštava da Košta nikako ne može da se navikne na život u Londonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << te dodaje da brazilskom Špancu nedostaju hrana i vreme u Madridu.

Košta je navodno već kontaktirao svoj bivši klub i obavestio ih o svojim namerama i željama, kako bi urgirao da se načini prvi korak i kontaktira Murinjo.

Tek što je osvojio Premijer Ligu i Liga Kup u sezoni u kojoj je postigao 20 golova kao debitant, teško je poverovati da Dijego baš ima toliku želju da napusti klub.

Dodatno, Košta ima petogodišnji ugovor sa Murinjovim timom, plaćen je 32 miliona funti, pa sve i da želi da ide, nezamislivo je da će se Žoze odreći svog najboljeg napadača, naročito ako se zna da su mu alternative u timu ne preterano zadovoljavajuće i da je Didije Drogba već napustio klub.

Marca say Diego Costa is crazy for an Atletico return and has contacted the club. http://t.co/pC5LSeMgBj pic.twitter.com/kXqS7K1EtG

— Sport Witness (@Sport_Witness) June 1, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MURINJO U PROBLEMU: Najbolji strelac ekipe zbog loše klope i kiše beži iz Londona!

Izvor: Kurir, 01.Jun.2015

Jedan od najboljih igrača Čelsija želi da se vrati u Španiju..LONDON - Fudbaler Čelsija, Dijego Košta, posle samo jedne sezone mogao bi da napusti klub sa Stamford Bridža...Iako je imao sjajnu debitantsku sezonu na Ostrvu, španski reprezentativac je navodno izrazio želju da se vrati u Španiju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.