Ponedeljak, 01.06.2015.

12:59

Kosta hoće nazad u Atletiko

Fudbaler Čelsija Dijego Kosta navodno želi da se vrati u redove Atletika jer ne može da se navikne na život u Londonu, a čak bi pristao i na manju platu.

Izvor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Španski reprezentativac je napustio ’Jorgandžije’ prošlog leta za 36 miliona evra i imao je sjajnu prvu sezonu u redovima ’Plavaca’.

Iako ga je mučila povreda mišića, upisao je 26 nastupa u Premijer ligi i postigao je 20 golova, a sa Čelsijem je osvojio titulu šampiona Engleske i trofej u Liga kupu.

Međutim, problem je što se Kosta nije navikao na život u Londonu, vremenske prilike, jezik i hranu i zbog toga je već kontaktirao Atletiko. Za njegov sjajan odnos sa Madriđanima se zna, pošto je u njihove redove stigao sa 17 godina, a otišao kao velika zvezda sa 25.

Trener Atletika Dijego Simeone potvrdio je da je došlo do kontakta sa Kostom, koji je navodno voljan da pristane i na manja primanja. Kada je prešao u Čelsi, njegova primanja su se uvostručila u odnosu na vreme u Atletiku, i sada dobija sedam miliona evra, a vrlo dobro zna da ’Jorgandžije’ to ne mogu da isprate.

Ipak, problem za Kostu bi moglo da bude to što menadžer Žoze Murinjo nije voljan da ga pusti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

9 h

Podeli: