Mitrović opet strelac – svi gledaju u leđa Al-Hilalu VIDEO

Izvor: B92, 29.Sep.2023, 22:01

Mitrović opet strelac – svi gledaju u leđa Al-Hilalu VIDEO

Srpski napadač postigao je novi gol za Al-Hilal u 76. minutu, šesti ove sezone, za pobedu od 2:0 i proboj na sam vrh tabele saudijskog šampionata.

Mitrović je duplirao vođstvo svog tima na gostovanju Al-Šababu u osmom kolu šampionata.

Tim naših reprezentativaca Mitrovića i Milinković-Savića jedini je neporaženi u dosadašnjem delu sezone.

Iza Al-Hilala na tabeli trenutno su i Benzemin Al-Itihad i Ronaldov Al-Nasr, nisu predaleko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naravno, i ovaj sam početak sezone nagoveštava veliku neizvesnost u borbi za titulu sve interesantnije saudijske lige.

Pored Mitrovića, gol za goste postigao je bivši igrač Čelsija Kalidu Kolubali u 68. minutu, na asistenciju Nejmara, čime se Brazilac iskupio za promašeni jedanaesterac u prvom poluvremenu.

Nejmar je podelio i ključan pas Mitroviću kod njegovog gola, s tim da je srpski napadač tek iz "popravnog" uspeo da materijalizuje dodavanje saigrača.

Brazilac ni u trećoj utakmici za Al-Hilal od dolaska nije uspeo da se upiše u strelce ali, vidimo, i te kako doprinosi pobedama.

Gosti su na ovom meču igrali sa najjačim napadačkim adutima, starteri su bili i najbolji strelci Malkom i Al-Davsari, uz njih Mitrović i Nejmar i jednostavno tolika količina ofanzivnog potencijala morala je dati rezultat.

Sada se Mitrović izjednačio sa Malkomom i Al-Davsarijem - sva trojica imaju po šest golova.

Ono što je još važnije, ekipa je prva na tabeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.