Ronaldo iz penala za pobedu – već ima dvocifren boj golova ove sezone VIDEO

Izvor: B92, 29.Sep.2023, 19:36

Ronaldo iz penala za pobedu – već ima dvocifren boj golova ove sezone VIDEO

Kristijano Ronaldo golom iz penala 87. minutu doneo pobedu Al-Nasru protiv Al-Taija rezultatom 2:1, stigao već do desetog pogotka ove sezone.

Trio Al-Nasra Ronaldo - Mane - Taliska postigao je zbirno 20 od ukupno 24 gola čitavog tima.

Kristijano Ronaldo bio je kreator i ovog trijumfa pošto je, osim gola u završnici meča, asistirao Taliski za vođstvo u prvom poluvremenu. Tako je Brazilac došao do svog četvrtog gola ove sezone.

Dva više ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sadio Mane, dok je Ronaldo trenutno vodeći strelac tima i saduijske lige.

Domaći tim je u 79. minutu uspeo da poravna preko Misiđana i delovalo je da može saplesti favorizovani Al-Nasr, međutim Ronaldo je mislio drugačije.

Pred sam kraj, dosuđen je jedanaesterac za oste koji je vrlo hladnokrvno u gol pretvorio upravo Portugalac.

Al-Nasr je treći na tabeli posle osam kola, bod više imaju Al-Taevon i Al-Itihad.

Al-Hilal naših Mitrovića i Milinković-Savića pobedom (igra u 20) bi mogao da preuzme čelo tabele.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RONALDO PONOVO HEROJ: Gol za pobedu u 87. minutu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023

Proradio kada treba....Fudbaleri Al Nasra pobedili su u gostima Al Tae rezultatom 2:1 u osmom kolu Pro lige Saudijske Arabije.  Heroj Al Nasra ponovo je bio Kristijano Ronaldo, koji je bio i strelac i asistent...Ronaldo je najpre u 32. minutu asistirao za Talisku za 0:1, čime su ponovo pokazali da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.