Nova vest
Fudbal

Petak, 29.09.2023.

22:00

Mitrović opet strelac – svi gledaju u leđa Al-Hilalu VIDEO

Srpski napadač postigao je novi gol za Al-Hilal u 76. minutu, šesti ove sezone, za pobedu od 2:0 i proboj na sam vrh tabele saudijskog šampionata.

Izvor: B92

Autor:B92

Mitrović opet strelac – svi gledaju u leđa Al-Hilalu VIDEO
Foto: EPA-EFE/STRINGER

Mitrović je duplirao vođstvo svog tima na gostovanju Al-Šababu u osmom kolu šampionata.

Tim naših reprezentativaca Mitrovića i Milinković-Savića jedini je neporaženi u dosadašnjem delu sezone.

Iza Al-Hilala na tabeli trenutno su i Benzemin Al-Itihad i Ronaldov Al-Nasr, nisu predaleko naravno, i ovaj sam početak sezone nagoveštava veliku neizvesnost u borbi za titulu sve interesantnije saudijske lige.

Pored Mitrovića, gol za goste postigao je bivši igrač Čelsija Kalidu Kolubali u 68. minutu, na asistenciju Nejmara, čime se Brazilac iskupio za promašeni jedanaesterac u prvom poluvremenu.

Nejmar je podelio i ključan pas Mitroviću kod njegovog gola, s tim da je srpski napadač tek iz "popravnog" uspeo da materijalizuje dodavanje saigrača.

Brazilac ni u trećoj utakmici za Al-Hilal od dolaska nije uspeo da se upiše u strelce ali, vidimo, i te kako doprinosi pobedama.

Gosti su na ovom meču igrali sa najjačim napadačkim adutima, starteri su bili i najbolji strelci Malkom i Al-Davsari, uz njih Mitrović i Nejmar i jednostavno tolika količina ofanzivnog potencijala morala je dati rezultat.

Sada se Mitrović izjednačio sa Malkomom i Al-Davsarijem - sva trojica imaju po šest golova.

Ono što je još važnije, ekipa je prva na tabeli.

Standings provided by Sofascore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu